Badrum

Belysning badrum Stockholm

 

Belysning badrum Stockholm kan utformas i många olika former. Många gånger utformas belysningslösningen väldigt snabbt, men väljer ett alternativ man redan bestämt sig för innan renoveringen påbörjades. Badrum är en av den dyraste renoveringen man gör och man glömmer ofta av att lägga ner tillräckligt med energi för att utforma sin belysningslösning. Det finns flera saker man bör ta i beaktande som vilka möbler man tänkt använda, hur porslinet kommer se, vilka färger som skall användas för möbler och kakel, vilken typ av kakel storleksmässigt som skall användas. Skall det finnas finnas en fondvägg i kakel i badrummet.

LED list kan vara något stilfullt och exklusivt som släpljus på en vägg eller varför inte runt hela badrummet. Spotlights ställbara symmetriska eller varför inte osymmetriskt.

Belysning badrum Stockholm

Optiskt lösning i form av en stjärnhimmel är en väldigt elegant miljö som passar bra med bubbelpool och vit kakel, Belysning badrum Stockholm.

Vill man skapa en tidlös miljö så är porslinsarmaturer ett bra alternativ, finns väldigt många olika sorter och viktigt att tänka på om man väljer den lösningen är vilken ljuskälla man väljer. Man kan antingen hjälpa eller stjälpa miljön med något så enkelt som en ljuskälla.

Förutom vanliga LED spotlights så finns det spotlights med ett grundljus av olika färger som kan passa väldigt bra om användes på rätt sätt.

Något tillval när man väl renoverar badrummet kan vara en belysningsstyrning genom ett styrsystem, som kan styras på olika sätt. T.ex app funktion, bus eller liknande.

Samtligt belysning i badrum bör kunna dimras, man kan exkludera spegelbelysningen som användes som arbetsbelysning eller kanske rättare sagt ”göra sig i ordning belysningen”. Det tycker vi på Belysning badrum Stockholm.

Behöver ni hjälp av oss, tveka inte att kontaka oss.

Våran kontaktuppgifter finner ni här. ljus

 

Det finns alltid saker som saknas, är det något ni skulle vilja läggas upp tveka inte höra av er. 

 

Belysning badrum Stockholm