Butik

Belysning butik Stockholm

Belysning butik Stockholm finns för butikerna i Stockholms området. Det finns många typer av belysningar i butiker. I butik gäller det att skapa ett bra allmänljus, med allmänljus menar jag den belysningen som finns överallt i butiken. Man skapar med allmänljuset en bra miljö att vistas i, men ser var man går och det är en jämn spridning över gång ytor m.m Belysning butik Stockholm.

Men man får tänka efter när man väljer sin allmänbelysning, man vill inte att den skall ta belysning ifrån varorna. Allmänbelysningen sker ofta i form av lysrörsarmaturer, 60×60 armaturer eller öppna industri armaturer. Allting är beroende på vilken miljö man skall skapa, hur ser hyllorna ut och vilket golv?

Man behöver med sitt val av allmänbelysningen skapa en helhet i butiken, allting skall falla ihop och det skall kännas att belysningen är en inredning i butiken. Robust lokal med målade betong golv passar med öppna industri armaturer i borstat stål eller liknande.

Belysning butik Stockholm

Belysning i butiken är inte bara den allmänna belysningen utan den största delen är punkt belysningen. Det är punktbelysningen som visar ögat var man skall titta och givetvis är det på varorna. Man behöver så klart tänka på vilket kelvin tal man skall arbeta med, det har med att göra vilken inredning och vad exakt det är man skall sälja. T.ex man bör inte belysa kött med vitt ljus för då ser det gammalt ut.

Globaltrac skena i taket är ett väldigt bra alternativ då man kan flytta sin inredning och belysningen efter det. Man kan bygga vidare på skenan och välja till belysningen efter vad som sker i det hörnet/delen du arbetar med. Valet av armaturen är det viktigaste, för starkt belyst vara kommer istället blända och det kommer inte öka försäljningen.

 

Behöver ni hjälp av oss?

Våran kontaktuppgifter finner ni här.

Belysning butik Stockholm