Kontor

Belysning kontor Stockholm

En härlig blandning av olika typer av olika typer av kontorsbelysning. Allting för att ge er alternativ hur ni skulle kunna få det att se ut i ert badrum, men hjälp av bra val av produkter, smart planering och projektering.

Varje kontor är unikt och dom olika lösningar är lika många som man kan tänka sig. Teman är vanligt förekommande där man siktar in sig på en lösning och vill skapa den miljön.

Man behöver då studera val av inredning, tapet och färg på utrymmen för att välja ut rätt val va produkter och vilken ljusbild och stryka dom skall förse i dom olika ytorna. I kontor är det så klart viktigt att receptionsdisk och kontorsplatserna är bra belysa för både personal och sedan då att kund känner sig välkommen vid besök.

Belysning kontor Stockholm

Vill man kunna flytta på sin inredning, har man inte använt alla ytor så är globaltrac skena en bra lösning. Då kan man vid senare tillfälle komplettera med mer belysning, man kan rikta om sin befintliga belysning.

Val av produkt för skenan är väldigt bra och man kan även anpassa belysning som inte är gjord för skenan till skenan med hjälpande anslutningsdon.

Belysning kontor Stockholm

Den vanligaste formen av belysning för kontor är nerpendlade armaturer. Det viktigaste att tänka på är att ljuset utifrån ändras beroende på väder och därför kan det vara bra att innehava armaturer som är dimringsbara.

Även för vidare anpassning kan man då välja armatur som skjuter inte bara ljuset ner utan även upp för en god allmänbelysning för arbetsplatsen. Vid stort kontor behöver man tillägga rummet med mer belysning för att inte det skall bli för stor luminans (skillnaden mellan mörkt och ljust enkelt förklarat).

 

Behöver ni hjälp av oss?

Våran kontaktuppgifter finner ni här.

Belysning kontor Stockholm