Kök

Belysning kök Stockholm

Belysning kök Stockholm :LED belysning används överallt och inte minst i hjärtat av huset köket. I köket där dom flesta skratten finns, mesta glädjen. Där vid matbordet när man pratar om hur sin dag varit. Där skall belysningen vara den bästa, för att inbjuda till varma samtal om livets goda.

I köket så vill vi gärna montera spotlights i taket och det är en bra lösning när man känner att takhöjd och yta är något som behövs. Gärna vid köksskåpen, så klart finns det många andra alternativ. Istället för belysning som lyser upp och ner så kan man vända på det. Belysning som sitter täckt för ögat men lyser nerifrån och upp.

Vid användande av spotlights i köket så skapas det mycket luft. Vill man att köket skall vara väldigt modernt och gå i temat modernt så bör man använda sig av färgtemperaturen 4000K (K = Kelvin). Något typ av pendlad armatur vid köksbordet möjligtvis köksön är ett bra val för att skapa händelse i köket.

Belysning kök Stockholm

Varje lösningen är så klart anpassad till vilken miljö man vill skapa. Alternativen i köket är många men många gånger glömmer man belysa sitt kök, man gör installationen och köper ett exklusivt kök men man glömmer att belysa köket på rätt sätt. Ge ditt kök liv, belysa det, upplev köket till det fullaste. Och det kan vi hjälpa er med.

Dekorbelysning i köket utförs idag i dom flesta fallen av antingen stående lampa eller infällda små spotlights. Det finns så klart alternativ som dold LED belysning i form av LED list.

Givetvis finns det fortfarande halogen armaturer som fungerar väl vid olika typer av installationer, men något man inte skall glömma är att RA-index är inte högre i dagens läge i en halogen lampa än vad en LED kan utge.

Belysning kök Stockholm

Behöver ni hjälp av oss, tveka inte att höra av er?

Våran kontaktuppgifter finner ni här.

Belysning kök Stockholm