Spotlights

Spotlights Stockholm

Spotlights Stockholm har en härlig blandning av olika typer lösningar för olika spotlight. Allting för att ge er alternativ hur ni skulle kunna få det att se ut i eran miljö, men hjälp av bra val av produkter, smart planering.

När man pratar om spotlights i dagens läge så tenderar man att direkt gå till LED och det med rätta. Färgerna d.v.s temperaturerna kan väljas på samma sätt som halogen. 3000K varmvit (gult sken) 4000K vit (vit sken).K står för Kelvin. Spotlights Stockholm.

Det finns olika storlekar på spotlightsen och dom beter sig annorlunda hur dom kastar ljuset. Hur stor spridning vinkel dom har och givetvis vilken effekt dom förbrukar. Det man måste titta efter när man tittar på produkten är beskrivningen. Idag betyder inte att det står att en produkt har 5W (W står för Watt) är sämre än 7W. Du kan få mer ljus från en produkt som har 5W, allt är beroende vilken kvalité den produkten du valt innehar.

Lösningen med spotlighsten är beroende vilken miljö du har, har du väldigt högt i tak kan man välja en produkt som monteras i vägg och skjuter ljuset upp. Väldigt effektfullt om du har till nock d.v.s snett tak.

Spotlights Stockholm

Dekorbelysning kan utformas på flera olika sätt, det vanligaste är lågeffekt spot i fönster karm för att märka ut fönstret. Det ser väldigt elegant ut från utsidan samtidigt som det lyser upp din dekoration inomhus.

Liknande som ovan förekommer i tak när man skapar en tyst miljö, det kan vara en hall där många sovrum ligger. En svag belysning gör att man automatiskt blir tystare, vanligt använt på hotell men kan även användas i andra miljöer som vill skapa samma slutresultat.

 

Behöver ni hjälp av oss?

Våran kontaktuppgifter finner ni här.

Spotlights Stockholm