Utomhus

Belysning utomhus Stockholm

En härlig blandning av utomhusbelysning, en lösning för varje miljö. Allting för att ge er alternativ hur ni skulle kunna få det att se ut. Med hjälp av bra val av produkter, smart planering och projektering så kan vi skapa den miljön ni söker.

När man tänker på utomhusbelysning måste man även tänka på vilken miljö det är man skall belysa. Bostadsmiljö är det ofta att man placerar belysning på fasad, då behöver man tänka på att design överens stämmer med hur huset ser ut. Man behöver också fokusera på hur ljusbilden ser ut och vad är det någonstans man skall lysa upp d.v.s hur skall ljuset riktas. Belysning utomhus Stockholm

Något som har blivit mer och mer populärt är pollare. Pollare finns det en uppsjö av och det gäller välja rätt produkt för att ge er den helhetslösningen man vill innehava i sin trädgård alternativt gång.

Belysning utomhus Stockholm

Skapa något som inte någon annan har, var inte rädda för att sticka ut. Den skylten som visas bland bilderna har en tanke bakom sig. Att ge sken av att ljuset bär skylten, därför valde vi en väldigt stark LED list som gör att skylten sticker ut. Andra skyltar bleknar vid jämförelse. Man kan lösa skyltbelysning med extern belysning som lyser på, man kan innehava skylt där ljuset kommer från insidan. Man kan sätta ljus runt om skylten eller varför inte bakom för att få reflektion.

Belysning utomhus Stockholm

När man går behöver man så klart få en bra belysning så man ser var man skall sätta fötterna. I en park så är lösningen uteslutande stolpar. Stolpbelysning har några saker som man måste tänka på. Höjden på stolpen för att skjuta ut ljuset. Vilken ljusbild och då vilket ljusflöde som kommer ut från den valda produkten. Hur långt är det till nästa stolpe är det som får bestämma många parametrar. Samtidigt skall designen på produkten kännas rätt till omgivningen.

Finns det byggnader i närheten som ägs av samma kund så är dolda LED list en bra lösning. Det ger ett väldigt bra ljus och man blir inte bländad. Sedan hjälper man även själva byggnaden att se väldigt stilfull och elegant ut. B

 

Behöver ni hjälp av oss?

Våran kontaktuppgifter finner ni här.

Belysning utomhus Stockholm